AC-service

Har din bils AC slutat fungera eller tappat effekt? Då har du kommit rätt, AC-systemet behöver nämligen utföra en AC-service för att kunna fungera. Olofssons Kylarverkstad & Däck AB beläget i Karlskrona har certifierad personal för arbeten & fyllning av gas på fordon. Vi utför felsökning och provtryckning av AC-system med hjälp av diagnosutrustning. Hos oss hittar du även AC-delar till förmånliga priser.

Bilkylarservice

Visste du att vi på Olofssons Kylarverkstad & Däck AB genomför vi reparationer samt försäljning av kylare till alla typer av bilar, traktorer, lastbilar och fordon. Luftkonditioneringen eller som den ofta benämns- AC: n i din bil ser till att hålla en behaglig temperatur och höjer luftkvalitén i din kupé genom att reglera luftfuktigheten, året om. Observera att AC-service inte ingår i bilens vanliga serviceintervall, det är alltså upp till dig som kund att meddela oss.

Boka AC-Service

Hos oss på Olofssons Kylarverkstad & Däck AB ikan du boka tid för en AC-Service till din bil. Det är viktigt att kontinuerligt serva din bils AC-system hos en certifierad verkstad. Är du noggrann med att serva din AC ökar din AC:s livslängd och du undviker samtidigt framtida onödiga reparationer och kostnader. Vi rekommenderar att du utför en AC-service med en 24 månaders intervall.

Nöjda kunder

Vi är stolta över att kunna introducera oss som din personliga servicetekniker, vi bemöter alla våra kunder med engagemang och professionalitet. När du går från din AC-service ska du känna dig fullständigt nöjd och säker på att vi utfört ett bra arbete på ditt fordon. För oss är service A och O. Ser fram emot att träffa dig och ditt fordon! Boka en service hos oss redan idag!

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss för att få ett kostnadsförslag samt för att boka tid för AC-service!

Varmt välkommen till oss!

Kontakta oss

0455-47303
Besöksadress:
Kylvägen 1
370 24 Nättraby

Öppettider:

Måndag-Torsdag: 07:00-17:00
Fredag: 07:00-16:30

autoexperten_logoavantia_logodack_logo