Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

– Din personliga däck- och bilverkstad i Karlskrona, Ronneby & Nättraby

Behöver du hjälp du lämna in din bil för bilservice? Bor du i Karlskrona eller Ronneby med omnejd? Då kan Olofssons Kylarverkstad & Däck AB hjälpa dig. Vi är ett väletablerat företag som utför däck-, bil-, AC- och bilkylarservice. Sedan företaget grundades 1954 har vi varit det självklara valet för bilägare i Karlskrona och Ronneby som behöver hjälp med olika former av reparationer i vår bilverkstad.

Erbjuder bilservice i vår bilverkstad Karlskrona

Olofssons Kylarverkstad & Däck AB erbjuder service av högsta kvalitet och lägger stor vikt vid personlig service. Behöver du hjälp av vår bilservice i vår bilverkstad, då har du hittat rätt. Vi utför alla arbeten med precision, som kund hos oss kan du känna dig trygg. Kom förbi och investera i nya sommardäck, fälgar eller kanske en kylare perfekt inför sommaren. För oss är din bil viktig, vi är det självklara valet för alla bilägare i Ronneby och Karlskrona med omnejd!

Bildelar till förmånliga priser

I vår bilverkstad i Karlskrona erbjuder vi bilservice, försäljning bland annat av däck, fälgar, kylare och AC-delar. Är du nyfiken på våra serviceområden eller vårt stora utbud av reservdelar tveka inte att kontakta oss på tel: 0455–47 303. Du hittar oss i Nättraby, Kylvägen 1, är du i närheten kom förbi vår bilverkstad, träffa anställda från vår bilservice eller ta dig ett besök i vår butik.  

Godkänd Bilverkstad

Godkänd Bilverksad (GBV) har Motorbranschens riksförbund (MRF) och Sveriges fordonsverkstäders förening (SFVF) sammanställt för att säkerställa kvalitet och fackmässighet för bilverstäder. Överenskommelsen har tagits fram i samråd med Konsumentverket (KoV), och är ett hjälpmedel för att utföra fackmässiga servicearbeten och reparationer på person- och transportbilar upp till 3,5 ton samt personbilar klass II (husbilar) upp till 5 ton.

Grundförutsättningen är att företaget/verkstaden följer gällande lagstiftning.

Branschöverenskommelsen Verkstadens Reparationsvillkor ska efterföljas. Syftet är att erhålla en hög anslutningsgrad och Godkänd Bilverkstad är frivilliga och öppen för alla bilverkstäder. Enligt MRF:s och SFVF:s medlemsförbindelser ska en serviceverkstad vara ansluten till GBV eller ett likvärdigt kvalitetssystem.

Godkänd Bilverkstad är en kravstandard som tagits fram av MRF (Motorbranschens Riksförbund) och SFVF (Sveriges Fordonsverkstäders Förening). Kravstandarden gäller för serviceverkstäder.

Det självklara valet för dig

Olofssons Kylarverkstad & Däck AB grundades 1954 och har sedan dess varit det självklara valet för bilägare i Karlskrona och Ronneby med omnejd. Vi är idag ett väletablerat företag. Vi är den enda ackrediterade Autoexperten verkstad i Blekinge län och tillhör Autoexperten verkstad och Avantia AC-Center. I vår bilverkstad utförs bilservice, däck-, AC-, bil-, och bilkylarservice. Alla som är i behov av hjälp med olika former av reparationer i vår bilverkstad är hjärtligt välkomna.  Behöver du hjälp med din bil, då har du hittat rätt, lämna ditt fordon i vår bilverkstad så åtgärdar bilservice dina bekymmer.

Vi kan erbjuda lånebil under tiden din bil är hos oss!

Välkommen att boka en tid för bilservice hos i Ronneby eller Karlskrona!

Kontakta oss

0455-47303
Besöksadress:
Kylvägen 1
373 31 Nättraby

Öppettider:

Måndag-Torsdag: 07:00-17:00
Fredag: 07:00-16:30

autoexperten_logoavantia_logodack_logo